Al vier generaties uw fruit & groente specialist.

Kinderdagverblijven & opvang

Iedere dag komt het terug, meestal in de ochtend en/of de middag: fruittijd. Alle kinderen in het kinderdagverblijf of bij de buitenschoolse opvang zitten in een grote kring te genieten van een goed stuk fruit. Waar dat fruit vandaan komt? Van Mr. Fruit natuurlijk. Wij zorgen er iedere week voor dat uw kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang wordt voorzien van een nieuwe lading vers fruit, zodat de kinderen iedere dag genoeg vitaminen binnenkrijgen.

Een snoeptomaatje, een paar plakjes komkommer en worteltjes zijn ideale snacks zonder teveel suiker waar kinderen graag van snoepen. Wanneer wij fruit bij het KDV of de BSO bezorgen, dan nemen we ook graag verse groenten voor u mee. Ook versgeperste sappen zitten in assortiment en kunnen we toevoegen aan uw bestelling.

Wanneer u niet precies weet hoeveel fruit en groenten u nodig heeft voor uw KDV of BSO, dan spreken wij graag uw wensen met u door. Neem daarvoor even contact met ons op via het contactformulier, of het telefoonnummer op de website.

De mogelijkheden: