Al vier generaties uw fruit & groente specialist.

Elke dag verse producten in uw horeca-zaak

Heeft u een horecaonderneming en bent u op zoek naar het mooiste fruit en de meest verse groenten? Mr. Fruit is precies wat u zoekt. In overleg met uw keukenpersoneel zorgen wij ervoor dat u nooit ‘nee’ hoeft te verkopen en dat er altijd genoeg sinaasappels in huis zijn voor een vers sapje, of genoeg tomaten voor een verse soep.

Wij leveren de meest gangbare soorten fruit (zoals appels, bananen, peren, mandarijnen, bessen en kersen), maar ook meer exotische soorten fruit zijn bij ons verkrijgbaar. Denk hierbij aan passievrucht, dadels, lychees en kakifruit.
Bent u op zoek naar een bepaalde fruitsoort? Neem dan even contact met ons op, waarschijnlijk kunnen wij u eraan helpen.

Ook voor groenten kunt u terecht bij Mr. Fruit. Niet alleen zorgen wij voor al uw komkommers, tomaten, wortels, prei, sla, et cetera, ook kunnen wij op bestelling gesneden, panklare groenten leveren. Mocht u hier gebruik van willen maken, neem dan even contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor het leveren van gesneden groenten aan uw horecaonderneming.

Een greep uit onze producten

Gesneden producten kunnen wij op aanvraag voor u verzorgen.
Producten met een * zijn seizoensgebonden.

Fruitsoorten

Exotisch fruit

Groenten